Onze werkwijze

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een samenwerking met Yellow Support?

Dan kun je gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen. Dit gesprek vindt bij voorkeur op locatie plaats. Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen we onderzoeken waar de behoefte voor ondersteuning ligt en wat ik daarin voor je kan betekenen. Op deze manier kunnen we natuurlijk ook kijken of er een klik is tussen beiden. 

Wanneer het duidelijk is waarin ik iets voor je kan betekenen bekijken we hoe we de samenwerking vorm kunnen geven. Is het een kortdurend of éénmalig project of is er behoefte aan meer vastigheid en een structurele ondersteuning.

📷Grietje Mesman

Plan van aanpak

Na de kennismaking ontvang je een voorstel met daarin een plan van aanpak. Dit kan heel uiteenlopend zijn. Voor Office Support kan het bijvoorbeeld zijn dat het om tijdelijke ondersteuning in een drukke periode gaat, maar kan het ook zijn dat er meer structuur nodig is in bepaalde processen. In dat geval is een plan van aanpak echt noodzakelijk.

In de kennismaking bepalen we samen waar behoefte aan is en komen we tot een omlijnd plan. Zodra dat akkoord is starten we met de opdracht!

Tarieven

Nadat we onze eventuele samenwerking vorm hebben gegeven bespreken we samen welke prijsstelling het beste bij de opdracht past. Dit kan op basis van een los uurtarief of een abonnement op basis van een vooraf bepaald aantal uren. Zodra dit alles duidelijk in beeld is gebracht zet ik onze afspraken in een voorstel.

 

Samenwerking

Ik werk (veelal) vanuit eigen locatie, dus op afstand (online) maar in overleg is werken op locatie ook mogelijk. Ik werk met diverse programma’s en tools, zoals MS Office, Google, WhatsApp, Skype, Trello, Notejoy, Toggl, Canva, Snelstart en natuurlijk de programma’s waar jij zelf mee werkt. We bepalen samen waar we mee gaan werken in onze samenwerking.

We zullen regelmatig overleg hebben om de voortgang te bespreken. De gewerkte uren worden bijgehouden via een online tool, zodat je die altijd kunt inzien.

© 2024 Yellow Support | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbsup | Technische realisatie Sieronline B.V.