Stijn van der Ree

Laposta - (eigenaar)


Werkgebied Office support "Brigitte werkt sinds een jaar bij ons en dat bevalt erg goed. Ze pakt dingen snel op, denkt mee, communiceert prettig met klanten, en super betrouwbaar. Ze is ook erg gezellig op kantoor. Wij kunnen niet meer zonder!"

Henk Hofman

Europartners Waste Systems (inkoop /logistiek & project manager)


Werkgebied Sales / Office Support “Brigitte is een enthousiast persoon met hart voor het bedrijf, wat ze toont in haar flexibiliteit en hoog prestatieniveau in haar werk. Altijd bereid om een oplossing te vinden voor de klant en door haar specialiteit om creatief te zijn, is ze in staat om de klant keer op keer te verrassen en tevreden te stellen”

Jaap Schiphorst

House of Wellness / Strak Design (Eigenaar)


Werkgebied Office manager “Brigitte is een spontane meid met een goed gevoel voor humor en veel doorzettingsvermogen. Ze weet hoofd- en bijzaken snel te onderscheiden en vat de koe bij de horens. Voor mij is haar absolute betrouwbaarheid en toewijding aan de organisatie altijd het meest op gevallen en dat heeft haar tot een hele fijne en waardevolle collega gemaakt."

© 2024 Yellow Support | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbsup | Technische realisatie Sieronline B.V.