Tijdelijke kantoorondersteuning

Tijdelijke kantoorondersteuning

Tijdelijke kantoorondersteuning

Zit jij als ondernemer of manager met je handen in het haar? Bijvoorbeeld omdat een medewerker een aantal maanden wegvalt vanwege zwangerschapsverlof, ziekte of revalidatie? Dan kan Yellow Support jou wellicht helpen! Wij zijn gespecialiseerd in het tijdelijk ondersteunen van organisaties op zowel korte als lange termijn. Wij bieden ondersteuning op het gebied van onder andere administratie, sales en office support.

Interim kantoorondersteuning

Ben je op zoek naar een partij die voor een (on)bepaalde periode kantoorondersteuning kan bieden voor een bedrijf. Dan is Yellow Support de partij die jij nodig hebt! Wij kunnen bijvoorbeeld een aantal uur per week de administratie van jouw onderneming verzorgen, of wanneer nodig op orde helpen. Als receptionist bij jullie op locatie of bijvoorbeeld voor het beheer en verwerken van agenda, post en mails.

Waarom Yellow Support voor kantoorondersteuning

Kies je voor Yellow Support, dan kies je voor professionele, flexibele en zelfstandige ondersteuning op diverse vlakken. Daarnaast is het volledig risicoloos, aangezien je geen eigen personeel hoeft aan te nemen en daardoor ook geen sociale lasten hebt.

De uren die je afneemt zijn flexibel en maandelijks of zelfs wekelijks in overleg aan te passen. De professionals van Yellow Support zijn gedreven en zetten zich in voor de groei en continuïteit van jouw onderneming. De diensten van Yellow Support zijn al beschikbaar vanaf enkele uren per maand. Daarom is samenwerken met Yellow Support laagdrempelig.

Tijdelijke kantoorondersteuning – Yellow Support

Met behulp van Yellow Support kun jij je focussen op de zaken waarin je het beste bent, je core business. Wij kunnen werken bij jou op locatie of vanuit onze eigen werkplek en stemmen gezamenlijk af hoe we communiceren en van welke systemen we gebruik maken.

Ben jij benieuwd naar onze mogelijkheden of wil je een specifieke wens bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak om kennis te maken.

© 2023 Yellow Support | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbsup | Technische realisatie Sieronline B.V.