office support - virtueel assistent

Interim office support

Valt er binnen jouw onderneming een kracht weg die verantwoordelijk was voor bijvoorbeeld administratie of officemanagement? Of is er tijdelijk sprake van extra werkzaamheden?

Yellow Support kan deze werkzaamheden tijdelijk of langdurig voor je opvangen. En dat zonder dat je als onderneming risico hoeft te nemen. Je bepaalt namelijk zelf hoeveel uur je ondersteuning wilt en wat je wensen zijn. Naast office support en management bieden wij ook ondersteuning op het gebied van sales, inkoop en het organiseren van evenementen.

Interim office management

Met behulp van een ervaren en professionele officemanager zorgt een organisatie voor structuur en kunnen andere medewerkers beter renderen. Iedereen kan zich namelijk compleet focussen op zijn expertise, terwijl de office manager ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Yellow Support werkt met ervaren professionals die gebrand zijn om samen met de onderneming te groeien en doelen te bereiken.

Waarom interim office management?

De keuze voor een interim office manager kan een slimme zet zijn voor een organisatie, omdat het risico laag is en het resultaat hoog kan zijn. Je hebt namelijk geen sociale lasten en je bepaalt zelf hoeveel uur je ons nodig hebt per periode. Daarnaast huur je een ervaren professioneel in die meedenkt met je organisatie. Yellow Support wil niets liever dan jouw organisatie laten groeien en ondersteunen, zodat jij beter kunt renderen en je bezig kunt houden met waar je goed in bent!

Het kan zowel voor grote als kleine organisaties interessant en rendabel zijn om een (interim) office manager in te zetten. Samen bepalen we wat jouw doelen zijn en komen we tot een overeenkomst die past bij jouw organisatie!

Yellow Support – Interim office support

Ben jij benieuwd of een office manager van Yellow Support past bij jouw organisatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak om kennis te maken en je wensen te bespreken. Ook bij vragen over onze werkwijze, prijzen of diensten neem gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord, zodat je de kracht van Yellow Support zelf kunt ontdekken.

© 2023 Yellow Support | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbsup | Technische realisatie Sieronline B.V.